طرز تهیه سوسه کباب خوشمزه و مجلسی به روش رستوران های شمالی
[ad_1]
سس باربیکیو با مرغ یا مرغ می تواند انتخاب جالبی برای شام های خاص باشد. علاوه بر مواد اصلی که مرغ و سبزیجات معطر هستند، از ادویه ها و مواد دیگری نیز برای افزایش طعم استفاده می کنیم و در نتیجه یک غذای بی نظیر به دست می آوریم!
برای تهیه سس کباب خوشمزه ابتدا مرغ را خوب بشویید و با زعفران و نمک و فلفل بمالید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند. سپس پیاز، سیر و سبزی معطر سرخ شده، گردو، انار و رب آلو را اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم. مواد را داخل شکم مرغ بریزید و شکم آن را بدوزید و سپس با کمی آب در قابلمه ای قرار دهید و بجوشانید تا از هم بپاشد.
مواد اولیه برای 4 نفر | مرحله |
مرغ یا مرغ | 1 کیلوگرم |
سبزی معطر (ترکیب جعفری، گشنیز و شنبلیله) | 200 گرم |
پیاز داغ داغ | 2 عدد |
پوره سیر تازه | 1 قاشق چایخوری |
مواد دیگر | مرحله |
ماکارونی انار خانگی | 2 قاشق غذاخوری |
گردوی آسیاب شده نرم | 4 قاشق غذاخوری |
پودر دانه انار | 1 قاشق غذاخوری |
آلوهای ورقه شده | 1 فنجان |
زعفران آب پز | کافی |
نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، زردچوبه | کافی |
طرز تهیه سس باربیکیو
مرحله 1: آماده سازی مرغ
مرغ را خوب بشویید و محتویات شکم آن را جدا کنید. سپس مرغ را با ترکیب نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و زعفران پخته خوب ماساژ دهید تا تمام سطوح آن با این مواد آغشته شود. مرغ را در ظرفی بریزید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود. این زمان استراحت به مرغ کمک می کند تا طعم ادویه ها را جذب کند.
مرحله 2: تهیه مخلوط پیاز و سبزیجات
در حالی که مرغ در حال استراحت است پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. پیازها را با کمی روغن در تابه ای روی حرارت متوسط قرار دهید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و سپس سیر تازه را اضافه کنید. همه مواد را مخلوط کرده و تفت دهید تا بوی سیر آشپزخانه را پر کند.
مرحله 3: سبزیجات و سایر مواد را اضافه کنید
پس از تفت دادن کامل پیاز و سیر و بلند شدن عطر آن ها، ادویه های معطر آسیاب شده به آن اضافه می شود. سبزیجات را به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس گردوی آسیاب شده، رب انار و آلوهای خیس شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. کمی آب به تابه اضافه کنید تا رب انار سبک شود و سپس اجازه دهید آب اضافی آن تبخیر شود.
مرحله 4: مرغ را پر کرده و برای پخت آماده کنید
وقتی مرغ به اندازه کافی مزه دار شد و مخلوط پیاز و سبزی آماده شد، مرغ را از یخچال خارج کنید. مقداری از سرخ شده را داخل شکم مرغ بریزید و با نخ و سوزن یا خلال دندان ببندید. سپس مرغ را در قابلمه بریزید و کمی تفت دهید تا سطح آن طلایی شود.
مرحله 5: آماده سازی نهایی سس باربیکیو
بعد از تفت دادن مرغ، بقیه مخلوط پیاز و سبزیجات را به همراه 1/2 پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس باربیکیو به مدت 1.5 تا 2 ساعت بپزد تا طعم ها با هم مخلوط شوند. بعد از پختن سس کباب شما آماده سرو است. نوش جان!
آموزش هر غذایی با مرغ
[ad_2]