9

وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید

[ad_1]

صبحانه را با این غذاها شروع کنید

اقتصاد 24- مجله تایم گزارش داد که محققان اخیرا دریافته اند که خوردن برخی مواد غذایی مانند سبزیجات غیر نشاسته ای قبل از کربوهیدرات ها می تواند به کاهش قند خون و حفظ آن در محدوده مناسب کمک کند. به خصوص در وعده صبحانه، خوردن سبزیجات در ابتدای صبحانه باعث سرکوب هورمون هایی می شود که باعث گرسنگی در طول روز می شوند.

کربوهیدرات ها ذاتا بد نیستند. آنها منبع اصلی انرژی برای سیستم عصبی هستند و فیبر مورد نیاز بدن را تامین می کنند که در هضم و کاهش کلسترول موثر است. البته کربوهیدرات ها در غذاهای ناسالم مانند سیب زمینی سرخ کرده یافت می شوند، اما در غذاهای سالم مانند میوه های فرآوری نشده و عدس و لوبیا نیز به وفور یافت می شوند که انرژی مغز و ماهیچه ها را تامین می کنند. با این حال، برخی از غذاهای پر کربوهیدرات می توانند خود سطح قند خون را که به گلوکز معروف است، بالاتر از حد ایده آل برسانند، به خصوص اگر به مقدار زیاد مصرف شوند و اگر این سطوح بالای قند خون برای سال ها تکرار شوند، پاسخ سلول ها انسولین را متوقف می کند.

انسولین هورمونی است که به طور معمول به سلول ها می گوید که از گلوکز برای انرژی استفاده کنند. مشکل به وجود آمده به نام مقاومت به انسولین باعث تجمع قند در بدن می شود و یکی از ویژگی های اصلی دیابت است.

بر اساس گزارش تایم، بسیاری از مردم در سراسر جهان مبتلا به دیابت نوع 2 هستند. بسیاری از این افراد دچار دیابت نوع 2 می شوند که پیامدهای احتمالی آن آسیب عصبی، از دست دادن بینایی و کوتاه شدن عمر است. در حالی که با تغییر ترتیب وعده های غذایی می توانید کربوهیدرات مصرف کنید و سطح قند خون صحیحی داشته باشید. به قول باربارا، “این رایگان است و نیازی به اراده فوق بشری ندارد.”

وقتی برای اولین بار سبزیجات می خوریم، فیبر موجود در آنها فیلتری در روده ایجاد می کند. هنگامی که کربوهیدرات ها وارد میدان می شوند، این فیلتر حمله آنها را کند می کند. مانند شن و ماسه است که جلوی سیل را می گیرد و گلوکز به جای تند شدن، آرام آرام قطره قطره وارد خون می شود. در این حالت به انسولین کمتری نیاز است تا سلول ها این ذرات را جذب کنند و فشار کمتری به پانکراس وارد می شود.

دکتر آلپانا شوکلا می‌گوید: «تحقیقات زیادی از این ایده حمایت می‌کنند که توالی‌بندی وعده‌های غذایی افزایش گلوکز بعد از غذا را کاهش می‌دهد.»


بیشتر بخوانید: چگونه آسیب های ناشی از خواب بد را از بین ببریم؟


شوکلا می گوید 10 دقیقه قبل از خوردن کربوهیدرات سبزیجات بخورید. حتی اگر این استراحت را در نظر نگیرید، خوردن سبزیجات قبل از کربوهیدرات هنوز فوایدی دارد. از طرف دیگر، لازم نیست فقط سبزیجات بخورید تا مفید باشید.

خوردن سبزیجات با پروتئین قبل از کربوهیدرات، اوج افزایش گلوکز را تا 46 درصد در افراد مبتلا به پیش دیابت کاهش داد. به گفته شوکلا، این ترکیب حتی بهتر از خوردن سبزیجات به تنهایی عمل می کند.

یکی دیگر از مزایای قرار دادن سبزیجات قبل از کربوهیدرات این است که تا سه ساعت بعد از خوردن احساس سیری می کنید. زیرا مصرف سبزیجات و پروتئین ها در ابتدا باعث سرکوب ترشح هورمونی به نام «گرلین» می شود که عامل گرسنگی است. در نتیجه ممکن است کالری کمتری مصرف کنید. در حالی که افراد همان وعده غذایی را با ترتیب و مصرف کربوهیدرات متفاوت شروع کردند، در طول این سه ساعت سطوح گرلین بالاتری را تجربه کردند.

یافته‌های این گزارش نشان‌دهنده درمان قطعی یا داروی جایگزین برای مبتلایان به بیماری‌هایی از جمله دیابت نیست و بیماران باید برنامه دارویی و رژیم غذایی خود را زیر نظر پزشک تنظیم کنند.

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا