کدام مواد غذایی را نباید در فریزر گذاشت؟
[ad_1]
فریزر روش خوبی برای نگهداری مواد غذایی است، اما به یاد داشته باشید که نمی توان همه مواد غذایی را در فریزر قرار داد.
استفاده از فریزر باعث صرفه جویی در زمان و هزینه می شود و به نگهداری مواد غذایی برای فصول مختلف کمک می کند. با این حال، برخی از غذاها را نباید منجمد کرد.
به گزارش ایسنا، برخی غذاها در فریزر سالم نمی مانند و طعم و مواد مغذی خود را از دست می دهند. دقت در نگهداری صحیح غذا باعث افزایش سلامت و کیفیت غذا می شود.
متخصصان تغذیه تاکید می کنند که گاهی یخ زدن منجر به فساد مواد غذایی و از بین رفتن کیفیت آن می شود.
به گزارش یورونیوز، برخی از مواد غذایی که هرگز نباید در فریزر نگهداری شوند عبارتند از:
– شیر و پنیر: انجماد مواد تشکیل دهنده شیر و پنیر را از یکدیگر جدا کرده و آنها را غیر قابل خوردن می کند.
– ماست: در دمای پایین ماست بریده می شود و طعم آن تغییر می کند. شاید بپرسید روش نگهداری ماست در فریزر چگونه است؟ باید بگوییم فریز این غذا کاملا اشتباه است. ماست منجمد فقط برای پخت و پز قابل استفاده است و مصرف مستقیم آن توصیه نمی شود زیرا خاصیت پروبیوتیکی خود را از دست داده است.
– سیب زمینیها: چون این غذا آب زیادی دارد، انجماد باعث شل شدن سیب زمینی ها می شود.
– غذاهای سرخ شده: یخ زدن باعث می شود تردی این غذاها از بین رفته و حالت خمیری پیدا کنند. همچنین اگر مواد سرخ شده را بعد از یخ زدن دوباره داخل روغن بریزید، غذای شما چرب می شود و این برای سلامتی شما مضر است. توصیه می شود غذا به اندازه مصرف سرخ شود تا نیازی به نگهداری نباشد.
– سبزیجات و میوه های خام: هر سبزی یا میوه ای که حاوی مقدار زیادی آب باشد مانند کرفس، خیار، هندوانه و کاهو در صورت یخ زدن به خوبی نگهداری نمی شود. زیرا مولکول های آب موجود در آن ها تبدیل به کریستال های یخ می شوند و زمانی که برای مصرف ذوب می شوند، با ظرفی از غذای له شده و غیرقابل استفاده مواجه می شوید.
انتهای پیام
[ad_2]